Bueskyting og utforsking av nye plasser đŸŒž

Posted on

Det var fremdeles godt og varmt. Juni var en deilig mÄned sÄnn sett. Vi Þvde oss mer pÄ bueskyting pÄ Busmoen. Jeg prÞvde meg fra 20 meter. Det gikk like bra/dÄrlig som fra 10. Jeg tror nok det har litt Ä gjÞre med flaks ogsÄ nÄr jeg treffer, for Ä vÊre Êrlig. Uansett, er det veldig artig.

Denne var nesten litt morsom 😂.

Sommeren er min favoritt-Ärstid. Til tross for Covid-19, nyter jeg den sÄ godt jeg kan.

Syriner utenfor kollektivet. De lukter sÄ godt synes jeg.

Liker rosafargen pÄ disse.

SÞte smÄ blomster.

Den 19. juni trasket Christian og jeg rundt og utforsket nye steder i Lillehammer. Nytt for meg i hvert fall, han hadde vĂŠrt der fĂžr.

PĂ„ SĂžre Ål.

Chiller i undergangen.

Godt og kjĂžlig her inne .

OgsĂ„ litt posering da 😎.

Vi lĂ„ en stund i undergangen og kjĂžlte oss litt ned. Det var koselig og romantisk. Deretter var det Ă„ tusle hjemover. Christian skulle pĂ„ jobb og jeg skulle pĂ„ trening. Det var ganske langt Ă„ gĂ„ (synes jeg da). Vi var innom Kiwi pĂ„ SĂžre Ål for Ă„ kjĂžpe oss en is og noe Ă„ drikke. Det var ikke feil i varmen.

About iboblasi

SÄ dagens lys i Drammen 1982. Flyttet sÄ til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snÞ eller kulde. Ble vÊrende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.