Tur til Balbergskampen med Christian og Are đŸ”

Posted on

Den 11. juli var Christian, Are og jeg pÄ utflukt til Balbergskampen. Det var en slitsom gÄtur, men ogsÄ hyggelig. Guttene var flinke, og ventet nÄr jeg mÄtte ha pause. Jeg har ikke verdens beste kondis, dessverre.

MĂžtte pĂ„ noen sauer 🐑.

Jeg kan ikke noe for det. Hver gang jeg ser et slikt skilt, tenker jeg pĂ„ «The Witcher» đŸ€Ł.

Et sted pÄ veien opp er det en benk. Det er fin utsikt derfra. Man kan sitte der og nyte den mens man fÄr igjen pusten.

Godt Ä hvile litt pÄ benken.

Da vi kom frem, etter noe som fortonet seg som en evighet med grusomme bakker, hadde vi en aldri sÄ liten fotoshoot. NÄr man fÞrst har kommet seg opp, et det veldig fint pÄ Balbergskampen.

TopplÞs pÄ huske.

Romantisk ❀.

Den mer klassiske :»TopplĂžs pĂ„ topp».

Veien nedover var ikke like slitsom, men den var adskillig mer skummel, da enkelte partier var litt i bratteste laget. Tviholdt i det taurekkverket for Ä si det sÄnn. Jeg kom meg da ned uten Ä falle eller brekke noe. Godt jobba. Jeg er nemlig en person som subber litt. Det mÄ man ikke gjÞre i skogen. En rot her og en stein der. Det var litt smÄsnubling fra tid til annen, men til mitt forsvar sÄ er ikke fÞttene mine vant til ulendt terreng. Nei jeg vet, det er ikke noe forsvar. Øvelse gjÞr mester. Trenger mer skog-skills rett og slett. Etter turen hadde jeg veldig god samvittighet. Det er kjempebra trening, ogsÄ har jeg godt av litt frisk luft.

About iboblasi

SÄ dagens lys i Drammen 1982. Flyttet sÄ til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snÞ eller kulde. Ble vÊrende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.