Maihaugen-utflukt med Remi🩆

Posted on

Hvert Är drar Remi og jeg til Maihaugen for Ä mate ender og kose med de dyrene vi finner der. Denne gangen var det veldig fÄ dyr, skikkelig skuff. Mulig vi burde vÊrt der tidligere pÄ dagen, men da koster det penger, og er det noe vi som jobber pÄ Norstat ikke har i overflod, sÄ er det nettopp penger. Spare der man spare kan. Vi ga endene litt brÞd, ja jeg vet at man egentlig ikke skal gjÞre det. Jeg hÄper de ikke ble syke av det. Neste gang fÄr jeg ha med fuglefrÞ.

Det er morsomt Ă„ observere endene. Her mater vi noen «ungdommer».

Det er sĂ„ utrolig koselig Ă„ tilbringe tid med dyr. HĂ„per det blir flere turer. NĂ„ som vĂŠret har blitt betraktelig bedre, er det jo muligheter for det. Vanligvis har vi kommet over bĂ„de hest, geiter og griser. Denne gangen var det kun grisene vi sĂ„. Det finnes grenser for hvor spennende de er đŸœ.

About iboblasi

SÄ dagens lys i Drammen 1982. Flyttet sÄ til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snÞ eller kulde. Ble vÊrende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.