Community Day og fest hos Trym

Posted on

Den 03. august var det Community Day. Ralts var i fokus denne gangen. Ingrid, som har flyttet til Hamar for å være nærmere jobben, var i Lillehammer for anledningen. Henia joinet oss etter at hun var ferdig på jobb hos Granum. Vi endte opp på Cafe Stift. Her er det mange pokestops med muligheter for lures. Det ble naturligvis mat og drikke her også.

Ingrid er fokusert.

Ingrid hadde med seg Nami 🐕

😍

Jeg fikk lov til å gi Nami litt mat, noe som førte til at hun fort så på meg som sin nye bestevenn.

Etter at Community Day var over og folk hadde gjort seg ferdige med å spise/drikke, ble det fest hos Trym. Vi begynte kvelden med å spille et spørrespill om Harry Potter. Ganske awesome, men noe langdrygt.

Jeg tror kanskje at Fozzy var litt lei 🤣

Etter at Ingrid vant runden og vi var ferdige, var det tid for fylle-Uno.

Jeg vant en av rundene.

Se så glad jeg ble.

Koselig selfie med Ingrid ❤

🤣🍺🍺

Et fint bilde av Ingrid og Trym.

Thomas, Ingrid, Trym og Christian.

Det var et veldig artig vorspiel. Jeg lo så jeg grein av enkelte situasjoner. Det var en av de morsomste kveldene jeg har hatt på lenge. Jeg var muligens litt overtrøtt, noe som også kan ha medvirket til mine plutselige latteranfall. Vi dro ut relativt tidlig for å skåne naboene til Trym. Han og Ingrid ordnet Skype på pc-en, slik at de kunne ringe Nami for å sjekke om hun hadde det bra mens de var borte. Det er en instilling på Skype som gjør at programmet åpner seg automatisk når noen ringer. På denne måten kan man kommunisere med dyr, og forsikre seg om at alt går greit. Ganske fiffig ikke sant? Vi ble enige om å dra på Felix. Det er så koselig der synes jeg.

Christian kjøpte seg et «lite» ølglass 🍺🤣

Stjeler litt øl jeg 🙈🍺

På Felix var det kjentfolk. Møtte på Lars, eieren til Oskar. Det var koselig å se han igjen 🐈. Det ble noen runder dart. Ingrid og Trym gikk ut for å skype Nami. Jeg regner med at alt var vel, siden de ble på Felix. Sulten meldte seg etterhvert. Christian bestilte nachos. Thomas og jeg bestilte oss hver vår minipizza.

Alle forsynte seg av nachosen.

Pizzaen ankom.

Det skulle vise seg at dette var både min og Thomas sin pizza. Sistnevnte, som var veldig sulten, ventet lenge før vi innså det. Alle forsynte seg for øvrig av pizzaen også 🍕.

Det var utrolig godt med mat. To venner av Christian, Thomas og Stine, joinet oss. De var koselige. Thomas var utrolig morsom, og sulten. Jeg lo så jeg gråt igjen 🤣. Pizzaen ble fort spist opp. Selv Fozzy, som ikke er spesielt glad i vegetaralternativer, spiste av den. Jeg kommer garantert til å bestille dette igjen. Etter mat og alkohol er det ikke uvanlig å bli trøtt og sigen. Denne karen tok det til et nytt nivå.

Fozzy har sovna 😴

Christian og jeg dro fra Felix ikke lenge etter. De andre ble litt til.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.