Bursdagsmiddag med Fozzy

Posted on

Den 06. august hadde Fozzy bursdag. Vi feiret den i fjor, på dagen hans, med å spise på Lillehammer Pizzeria. Han hadde lyst til å gjøre det samme denne gangen. Ettersom Heim stenger senere enn Lillehammer Pizzeria, og jeg var ferdig på jobb 21.30, valgte vi å heller ta middagen der. Jeg valgte chillifries med aioli igjen, og Fozzy bestilte boeuf bourguignon.

Her for Fozzy gave av meg og Christian.

Fozzy satte pris på gaven. Det er noe han kan drikke. Jeg hadde pakket inn gaven på Kristin-vis. Han fikk også et artig, hjemmelaget kort. Det var en koselig middag. Jeg kjenner at neste gang jeg er på Heim skal jeg kjøpe noe annet enn chillifries. Tror det blir fish & chips. Lenge siden jeg har spist det nå.

Det er alltid så mye artig interiør på Heim 🍎

Fozzy drakk en øl og jeg et glass med rødvin. Det ble ikke så sent. Da jeg skulle gå hjemover igjen la jeg merke til hvor mørkt det har begynt å bli. Sommeren er på hell. Tror muligens badesesongen er over for i år, men hvem vet. Jeg kan ta feil.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.