Party i kollektivet

Den 31. august var det litt drikking i kollektivet. Christian hadde pyntet seg med bow tie og greier. Ganske Whoian av han.

Er det Matt Smith eller Christian?

Det ble en omgang beer pong. Stine og jeg mot Thomas og Christian.

«Team Boobs» vant .

Tonje og jeg har kommet frem til at jeg skal være hennes prøvekanin/sminkeobjekt når hun har lyst til å ha noen å sminke. Det funker fint for oss begge, særlig for meg synes jeg. Jeg hadde med løsvippene også. Sigrid fikk et par av meg, ettersom jeg har mange.

Tonje er så flink 😍.

Jeg hadde beklageligvis glemt Uno, så det ble Busstur i stedenfor. Det ble veldig mye drikking på meg, og raping. Ja nesten gulping faktisk( de jævla bildekorta). På det tidspunktet sa jeg som bompengepartiet:»Nok er nok»! Det ble «Ring of fire» etter den elendige bussturen. Mye bedre, i hvert fall for undertegnede. Ettersom både Christian og jeg var trøtte, hoppet vi over å dra ut på byen. Vi dro heller hjem til meg for å se på Legends of Tomorrow». Sparte noen kroner på det.

På vei til meg.

Det var en artig kveld til tross for «feil» drikkespill. Dagen derpå var formen bra, litt sliten, men bra nok til å gå hoppbakken i solnedgangen. Vi brukte 20 minutter, vel, jeg gjorde, men det var helt ok. Tok det som en tur og ikke en treningsøkt.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.