En kosete Lillebror og «du store alpakka» đŸŠ™

I det siste har Lillebror vĂŠrt sĂ„ sĂžt og kosete. Han kommer hoppende mot meg nĂ„r jeg gĂ„r forbi, og han strekker seg oppover beinet mitt nĂ„r jeg er stĂ„r inne i innhegningen. Jeg har vĂŠrt flink til Ă„ gi masse kos og godis, sĂ„ han forbinder meg helt sikkert med banan. Jeg traff pĂ„ Veronica, den tidligere «moren» hans, og hun fortalte at han var sĂ„ glad i banan at han nesten hadde Ăždelagt en sprĂžyte med penicillin med banansmak da han var liten. Vel liten har han vel kanskje aldri vĂŠrt, men mindre da i hvert fall.

Lillebror koser seg med hĂžy.

I gĂ„r var Ida og jeg pĂ„ 🩙 eventyr. Det begynte med at jeg sĂ„ det jeg trodde var en lama pĂ„ en snap fra John-Are, det viste seg Ă„ vĂŠre en alpakka. Jeg fant ut at det bor noen pĂ„ BrĂžttum, rett over grensa til Hedmark, som har to alpakkaer i hagen sin. Jeg hĂžrte om Ida hadde lyst til Ă„ vĂŠre med Ă„ hilse pĂ„ dem. Det hadde hun. Vi fant frem uten problemer. Jeg ble helt overlykkelig da jeg sĂ„ to utgaver av «keiser Kuzko» mumse bedagelig pĂ„ noen gresstuster. Ja, jeg vet at Kuzko ble til en lama, ikke en alpakka, men til mitt forsvar sĂ„ er de veldig like. Jeg gikk opp til huset og banket pĂ„, men det var ingen hjemme. Jeg hadde lyst til Ă„ hĂžre om det var greit at vi koste med dem. Man vet jo ikke hva slags lynne de har. Jeg har ikke sĂ„nn kjempelyst til Ă„ bli bitt eller spyttet pĂ„. De var jo kjempesĂžte, og de virket veldig nysgjerrigepĂ„ oss, men man vet jo aldri nĂ„r det gjelder dyr. Vi fikk tatt noen fine bilder.

SĂ„Ă„Ă„ sĂžt 😍.

Legg merke til den hvite alpakkaen som titter frem 😂.

De ser ut som levende kosedyr.

Tygger pÄ litt gress.

«Laaamatryne «

Vi sto der en stund, helt til det virket som om nyhetene interesse hadde gitt seg. Da tuslet vi tilbake til bilen.

Jeg har veldig lyst til Ä hilse pÄ alpakkaene igjen, kanskje fÄ lov til Ä klappe dem eller eventuelt gi dem et eple, om de spiser epler da. Jeg var litt gira resten av dagen. Ettersom vi hadde blitt sultne, dro vi pÄ Nikkers etterpÄ og delte en sÞtpotetfries med aioli. Det smakte veldig godt.

About iboblasi

SÄ dagens lys i Drammen 1982. Flyttet sÄ til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snÞ eller kulde. Ble vÊrende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.