Prosjekt «Byllebror » đŸ‡

For noen uker siden hadde «Byllebror » sin mest nylige operasjon. Denne gangen lot de sĂ„ret vĂŠre Ă„pent, slik at det var lettere for meg Ă„ rense og fjerne byllepuss. Tanken pĂ„ et Ă„pent sĂ„r var fĂžrst litt skremmende, men det gikk seg til da jeg fĂžrst fant ut hvordan jeg skulle gjĂžre det. FĂžrste steg var Ă„ pakke in pasienten i et pledd, sĂ„ han ikke skulle vimse rundt. Deretter plasserte jeg han i armene mine slik at han delvis lĂ„ pĂ„ ryggen. Man skal egentlig unngĂ„ Ă„ legge kaniner i denne stillingen ettersom de blir litt «lamma», men jeg velger allikevel Ă„ gjĂžre det. Mye lettere Ă„ rote rundt inne i et sĂ„r/byll nĂ„r ikke pasienten kaster rundt pĂ„ hodet eller prĂžver Ă„ rĂžmme. Jeg bruker engangshansker, vasker med engangskluter (fra apoteket) dyppet i saltvann. Av og til pirker jeg med en pinsett for Ă„ fĂ„ ut lĂžse hudfliker eller gĂžrr.

Jeg dro blant annet ut denne bylleinfiserte hudfliken. Ganske nasty, eller hva?

NÄr sÄret er rent og pent, smÞrer jeg pÄ Vaselin. Jeg passer pÄ Ä kose litt etterpÄ mens jeg grer han. Ettersom Lillebror vasker seg sÄ mye om dagen, mÄ jeg passe pÄ at han ikke fÄr i seg for mye pels.

Han er veldig sÞt nÄr han vasker seg.

Koser med Lillebror mens jeg ser pĂ„ «Mordet pĂ„ Orientekspressen». Litt «tvangskos» mĂ„ til đŸ€Ł.

Her prÞver Lillebror Ä fÄ tak i litt kaningodis som har havnet utenfor basen. For Þvrig ingen hindring.

Etter rensing vanker det ofte en godbit. Her har han fÄtt blÄbÊr.

Her om dagen fikk jeg beskjed om at jeg skulle ta stingene. Kunne heldigvis ta dem selv. Sparer penger pĂ„ det nĂ„r hver time ligger pĂ„ ca 1000 kr. Er allerede gjeldsslave. Jeg skal prĂžve Ă„ «slĂ„ opp » med «Klarna» og «Qliro» nĂ„r jeg fĂ„r lĂžnn neste gang, om noen dager. Da har jeg kun «Ressursbank» Ă„ konsentrere meg om.

Noen har lĂŠrt seg hva det betyr at pleddet blir tatt frem đŸ€Ł.

KjÞpte denne pÄ apoteket for 20 kroner, men den var mer tungvin enn neglsaksa, sÄ jeg hadde ikke trengt Ä kjÞpe den.

Det er godt Ä se at han har sÄ god matlyst.

Det er viktig at ogsĂ„ Nille fĂ„r oppmerksomhet 🐇.

Det blir mye fokus pĂ„ kaninene i disse dager. Det er ikke bare styr og stress. Selv om jeg har rensingen hengende over meg hver dag, er det ogsĂ„ veldig koselig Ă„ dulle med «Byllebror «. Jeg fikk lov til Ă„ gre han her om dagen mens han slappet av i basen. Vanligvis ville han ha hoppet bort, men denne gangen lot han meg holde pĂ„. Det er sikkert litt godt Ă„ bli gredd ogsĂ„. Jeg har virkelig trua pĂ„ at det skal gĂ„ bra denne gangen. Det mĂ„ det. Har ikke rĂ„d til flere operasjoner. SĂ„ lenge han spiser og drikker godt, er glad og fornĂžyd og ikke har noen plager, kan jeg rense og styre med byllesĂ„ret sĂ„ lenge det er nĂždvendig â€đŸ‡.

About iboblasi

SÄ dagens lys i Drammen 1982. Flyttet sÄ til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snÞ eller kulde. Ble vÊrende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.