En awesome dag pĂ„ Busmoen 🎯 â˜€ïž

Ettersom det er sĂ„ gĂžy Ă„ skyte pĂ„ monstre fra «The Witcher «, gjentok vi monsterjakten en dag i august. Det var en fin og sĂŠrdeles varm dag. Undertegnede trengte en is og litt mat fra McDonald’s for Ă„ unngĂ„ heteslag. Ok, sistnevnte var muligens ikke nĂždvendig, men det var heller ikke feil. Vi hadde pakket med oss varulver og spĂžkelser som ble plassert pĂ„ hver sin blink.

Jeg brukte ikke like lang tid pĂ„ Ă„ treffe varulven denne gangen 🎯.

Traff «Wraithen» ogsĂ„.

Brillene er pĂ„ 👓.

Isen jeg kjĂžpte da varmen var plagsom og jeg trengte en pause. Den var ganske god synes jeg.

PÄ veien ned til Busmoen mÞtte jeg pÄ en tidligere kollega, som hadde veldig lyst til Ä teste ut bueskyting. Hun joinet oss senere pÄ dagen. Det skulle vise seg at Line, som hun heter, hadde skills. Det var artig Ä se hvor gÞy hun hadde det. I tillegg til Christian, Line og meg, hadde Are og Anja tatt turen. Sistnevnte har en awesome profil pÄ Instagram.

Denne er verdt Ă„ fĂžlge.

Anja tok noen fine bilder av oss.

Dette ble utrolig kult. Jeg bruker det som bakgrunnsbilde pÄ Facebook.

Tiden gikk, og fÞr vi visste ordet av det, hadde vi vÊrt der nede i 5 timer. Det var pÄ tide Ä pakke sammen. Denne dagen var i sannhet perfekt. En slik dag man lengter etter nÄr nettene blir lange og kulda setter inn.

About iboblasi

SÄ dagens lys i Drammen 1982. Flyttet sÄ til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snÞ eller kulde. Ble vÊrende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.